Praktijk Het Zonnestraaltje
/

Kinderyoga en Coaching

 

Zonnestraal voorwaarden......

 

Deelname aan de lessen, betekent akkoord gaan met deze algemene voorwaarden. De lessen worden met een zo groot mogelijke zorgvuldigheid gegeven. Opgave van bepaalde medische redenen kan de docent overwegen een persoon te weigeren voor deelname aan de lessen. De weigering kan o.a. gebaseerd zijn op invloed op de veiligheid/ verstoring van de groep of het ontbreken van voldoende kennis over de aandoening van deze persoon door de docente. Dit gebeurt in goed overleg, eventueel met de ouder(s)/ verzorger(s) . Er kan dan gekeken worden voor de 1 op 1 begeleiding.  Zie ook Therapeutische yoga. De Yoga lessen, Coaching, Therapie worden volgens Hatha Yoga gegeven.

U kunt u aanmelden via kinderyogacoach@gmail.com of bellen naar 0654756816 graag een bericht achterlaten.

Het verzoek hierbij is om lichamelijke en/of psychische klachten en bijzonderheden aan te geven, zodat hiermee rekening kan worden gehouden tijdens de lessen. Zo nodig zal ik, Josephine Beekers-van der Lee, vooraf in gesprek gaan, om bijzonderheden nader te bespreken.

Indien er per direct geen plaats is, dan zal u op de wachtlijst komen. U wordt hierover geïnformeerd. Mocht u hier geen gebruik (meer) van willen maken, dan verzoek ik u dit zo spoedig mogelijk door te geven.

 

Cursusgeld

Het cursusgeld staat vermeld in de meest recente folders en op deze website. Het cursusgeld dient vooraf te worden betaald. Cursusgeld en wijzigingen worden 1 maal per jaar vanaf 1 januari ingevoerd. In de maand  augustus is de praktijk gesloten. Voor lessen in een blok  is er geen opzeg termijn. Na het blok of de workshop stopt de les vanzelf. Voor lessen met een maandfactuur geldt 1 maand opzeg termijn. Dit kan schriftelijk (via de mail).

Wanneer een cursist zijn/haar betalingsverplichtingen niet tijdig nakomt, behoudt de docent zich het recht voor de cursist toegang tot de lessen te weigeren tot aan de betalingsverplichting is voldaan. Praktijk Het Zonnestraaltje heeft het recht om op de cliënt de invorderingskosten en incassokosten te verhalen.

Cursusgeld wordt berekent via overboeking per bank.( IBAN NL75 RABO 0170295591 t.n.v. Kinderyogapraktijk Het Zonnestraaltje)

Inschrijving is pas definitief als de betaling uiterlijk 1 week voorafgaand aan de eerste les, sessie is voldaan. Betaling kan per blok van 10 lessen.

Restitutie of inhalen van gemiste lessen, sessies e.d. is helaas niet mogelijk. Wil je stoppen met de lessen of sessies? Graag schriftelijk opzeggen, mag ook via de mail. Stoppen kan aan het einde van een blok.

Coaching /Therapie gaat per maandsessie. Aan het eind van een sessie bespreken we of een tweede sessie nodig is.

Praktijk Het Zonnestraaltje behoudt zich de vrijheid voor de Algemene Voorwaarden en tarieven, -tijden en data ten alle tijde te wijzigen.

 

Afmelden bij ziekte of afwezigheid

Bij verhindering wordt het op prijs gesteld dit zo spoedig mogelijk te melden via telefoonnummer 0654756816. U kunt een bericht achterlaten.

 

Handig om te weten

Tijdens de lessen is het gewenst soepel zittende kleding te dragen en blote voeten. Sokken kan wel maar dan niet in de vorm van een maillot, zodat ze makkelijk uit kunnen. Voor eventuele blessures, letsel, schade en diefstal draag je eigen verantwoordelijkheid.

 

Kortingsbonnen

Kortingsbonnen zijn in te leveren voor iedere lessenserie en is eenmalig geldig voor 1 persoon. De kortingsbonnen zijn niet inwisselbaar voor geld. Op de bon staat welke maanden deze geldig is, periode voor of na deze maanden is de bon niet inwisselbaar. Kortingsbonnen zijn niet in te wisselen bij de Therapeutische Yoga, Coaching, Speciale Yoga & Remedial Teaching.

Yoga lessen lokatie

Locatie Yogalessen/Coaching/Remedial Teaching

De lessen worden aangeboden op de yogapraktijk aan de Popeyestraat 12, Stripheldenbuurt. De lessen worden in groepen van maximaal 5 cursisten aangeboden. Coaching en Remedial Teaching worden individueel aangeboden.